De Glazen Organisatie

Social media is een buzz term waar je niet meer omheen kan. Hele overheden moeten het veld ruimen dankzij Twitter, bedrijven worden digitaal aan de schandpaal genageld en Barack Obama heeft de verkiezingen ermee gewonnen. De succesverhalen zijn inmiddels enorm.

Dit heeft ertoe geleid dat tegenwoordig overal het woord social media opgeplakt wordt. Er gaat geen seminar voorbij zonder dat het woord Social Media erin voorkomt. Toch blijven deze seminars vaak steken op een beknopte basis uitleg en wordt vaak niet de verdieping gezocht.

Na het succesvolle seminar van vorig jaar september heeft Both Solutions besloten om wederom een seminar te organiseren. Both Solutions heeft in samenwerking met Venturelab Twente, Syntens en de Universiteit Twente wordt in dit seminar dieper ingegaan op social media.

De avond wordt georganiseerd is samenwerking met VentureLab Twente op 31 maart 2011 en het begint om 19.00. De sprekers op deze avond zijn Natalie den Engelse @aiosocialmedia (Universiteit Twente), Marco Strijks @marco053 (Syntens) en Reinout Both @reinoutboth (Both Solutions).