Enschedees bedrijf Lumads verzorgt in Deventer unieke 3d projectie voor Grolsch

Op zaterdag 2 april zal vanaf 22.00 uur s’avonds een fantastisch schouwspel te zien zijn in Deventer. Het bedrijf Enschedese bedrijf Lumads verzorgt dan een unieke 3d projectie voor Grolsch.

Grolsch heeft de afgelopen tijd in de stad Deventer een speciale promotiecampagne gehouden voor de inwoners van Deventer. Deventenaren konden daarop aangeven wat Deventer zo bijzonder maakt. Inwoners maken kans met hun eigen tekst op een bierviltje te komen. Op die manier bepaalden de Deventenaren zelf de Grolsch campagne-uitingen in hun stad. Zo is Grolsch samen met de inwoners van Deventer op zoek gegaan naar de meest eigenzinnige kanten van Deventer waardoor de inwoners kunnen proosten op hun stad.

Op zaterdag 2 april worden alle winnende teksten bekend gemaakt. Dit zal gebeuren door een spectaculaire 3d projectie op de Waag, die tussen 22.00 uur en middernacht te zien zal zijn. Deze projectie is geheel door het bedrijf Lumads verzorgd. Een uniek en innovatief concept, waar we ongetwijfeld nog meer van zullen horen. Kom daarom op 2 april ‘s avonds naar de Waag in Deventer om te proosten op Lumads, Grolsch en Deventer!

Gerben Derks