Gratis introductieworkshop Sales en Marketing Fast Track programma in Enschede

Wij bieden u de mogelijkheid kennis te maken met dit tijdens een gratis introductieworkshop die zal plaatsvinden op woensdag 13 juli om 14:00 uur in de Corridor, Hengelosestraat 525. Enschede. 

Namens Sales Fast Track Nederland Coöperatie,
Willem Poterman, de Verbeterman

Sales en Marketing deskundige en auteur van het boek “85 inspiring ways to market your small business” Jackie Jarvis heeft een nieuwe praktische manier van zakelijke coaching ontwikkeld om MKB ondernemers te leren hoe je de meest attractieve klanten aantrekt en zo effectief mogelijk verkoopt. Sind kort is dit trainingsprogramma ook in Nederland te volgen.
Waarom zou ik het Sales Fast Track programma volgen?

U wilt meer leads maar u weet niet goed hoe u dat moet aanpakken

U wordt bedolven onder de opties maar u heeft moeite met focussen op de hoofdzaken

U heeft geen ervaring in sales en marketing maar u dient het wel te beheersen

U bent gefrustreerd door de magere resultaten en u wilt hogere marges

U huppelt van het ene idee naar het andere maar het resulteert niet in een plan

U voelt zich opgesloten in uw eigen wereld, u zou best een sparringpartner kunnen gebruiken

Wat is Sales Fast TrackTM ?

Sales Fast Track is een voor het MKB ontwikkeld programma. Gedurende het programma leert u hoe u doortastend producten of dienstverlening vermarkt en verkoopt en hoe u nieuwe ideeën omzet in praktische acties. U krijgt veel bruikbare terugkoppeling en nuttige adviezen van zowel de coaches als mede-participanten.

Als u uw sales en marketing vaardigheden praktisch wilt perfectioneren zodat uw bedrijfsresultaten ook daadwerkelijk snel verbeteren, is deelname aan een Sales Fast TrackTM groep de meest effectieve manier om dat doel te bereiken.

U doet nieuwe kennis op, oefent op een praktische manier, wisselt ideeën uit met medeondernemers en ontvangt de nodige ondersteuning en inspiratie. En het meest belangrijke: al vanaf de eerste sessie zet u activiteiten op die direct in de praktijk gebracht kunnen worden. Verder biedt SFT een forum waarin u uw verrichtingen en ideeën kunt delen en laten beoordelen. U kunt derhalve vaststellen of de door u gestelde doelen tijdens de training later daadwerkelijk binnen handbereik liggen.